Vijverbouw

Vijverspecialist – Projectbegeleiding

Als Nederlands Vijverspecialist Bieden Wij U Volledige Projectbegeleiding Bij Het Realiseren Van Uw Projecten.

Bijscholing van uw personeel, betreft vijveraanleg door een echte Vijverspecialist.

Vijverspecialist Biedt Advies En Projectbegeleiding: vijverspecialist

Durf advies en projectbegeleiding door een Vijverspecialist in te winnen, U zult hier uiteindelijk veel hoger mee scoren.

Schaamte hiervoor is niet meer nodig, maar zie het als uitbesteden en inwinnen van professioneel advies door een echte Vijverspecialist.

Ontwerp en advies:

Bij het maken van een ontwerp, kunnen wij u met raad en daad bijstaan om tot een haalbaar en realistisch ontwerp te komen. Wij kunnen u hierbij adviseren met het analyseren van mogelijke obstakels en om vervolgens tot de juiste oplossing of alternatieven te komen.

Actieve project- begeleiding en scholing bij Vijver-bouw:

Speciaal voor de Hovenier en vijverbouwer, geven wij advies betreft vijverbouw. Gezien vele Hoveniers wel regelmatig een tuinvijver aanleggen, wil dit niet zeggen dat er voldoende kennis aanwezig is om een grote koivijver aan te leggen, met een deugdelijk filtersysteem. Vele hoveniers moeten nee verkopen omdat de kennis niet aanwezig is. Voor deze vijverbouwers geven wij bijscholing aan personeel en ontwerpers. Ook zien we vaker dat Hoveniers geen durven te verkopen en met alle info die ze op het internet vinden toch de vijver aanleggen. (helaas kloppen hierbij de combinatie van systeem etc,etc, vaak niet of werken geheel verkeerd, wat erg jammer is).

Berekening van Filtersystemen:

De belangrijkste factor van een koivijver is het filtersysteem. Indien de elementen van het filtersysteem niet op elkaar zijn afgesteld, zal het filtersysteem ook nooit optimaal kunnen werken.

vijverspecialistActieve begeleiding bij aanleg van filtersystemen :

Dit houd in dat we stapsgewijs begeleiden van; ontwerp >> begaanbaarheid bouwplaats >> graafwerkzaamheden >> leidingen leggen >> eventuele fundering en vloer >> ruwbouw >> afwerking >> filterinstallatie >> inbedrijfstelling >> complete afwerking >> oplevering.

Berekening spoel frequenties:

Afhankelijk van de bevuiling van het water, wordt de spoel- frequentie bepaald. Dit wordt meestal in samenspraak met de klant gedaan, omdat deze de vissen voert en zelf bepaald hoeveel vissen er in een vijver komen. De meeste fouten worden gemaakt, door te weinig te spoelen. Vele klanten gaan ervan uit dat helder water ook zuiver water is, echter niets is minder waar.

Mist ook u het advies en of de begeleiding bij uw projecten door een vijverspecialist, schaam u zeker niet, maar neem zsm contact met ons op.

In de maanden Januari en Februari voor maar € 450,= Advies op Maat voor uw Vijver Project. Vraag nu snel naar de beperkte voorwaarden.

Vijverspecialist | Vijver aanleggen door Vijverspecialist